TB- Traiborg pentru toti

1/19/2013

Cistigonline: Prietenilor mei dragi!

Cistigonline: Prietenilor mei dragi!

Prietenilor mei dragi!         

                                      

                                        

 Va salut dragi vizitatori!

Am creat acest blog, sa vin in intimpinarea voastra, sa-mi impart experientele pozitive si negative din lumea joburilor si cistigurilor de pe internet. Va spun experiente deoarece sint citiva ani de cind am inceput aceste cautari, la un moment dat am abandonat si sincer acum imi pare rau. De ce imi pare rau? Am fost la inceput neincrezatoare si nerabdatoare! Asteptam cu vehementa ziua cind primesc si eu plata, ceea ce desigur intirzia sa vina. Dupa o perioada de pauza am reluat aceste cautari, desigur dupa ce mi-am mai format unele cunostinte in domeniul netului, mi-am dat seama ca aceste cistiguri totusi sint realizabile dar nu ma pot imbogati peste noapte. Adevaratele siteu-ri care platesc nu promit cistiguri mari!!! Dar am inceput sa lucrez concomitent pe mai multe site-ri si cum putin cu putin se aduna, de aci putin, de dincolo putin, doar in citeva ore, decit sa stau degeaba pe net si pe site-ri de socializare dand laikuri, asa incep sa vad macar si progresele.

In timp ce va uitati prin paginile blogului in dreapta am introdus un gadget cu Radio sa puteti asculta si muzica.

Acuma,eu in partea stinga al paginii am atasat citeva linkuri,sa fie la alegerea fiecaruia,pe care daca le accesati vi se va deschide pagina pentru informatii si eventuala registrare.Am incercat sa aleg saituri care nu cer bani inainte!

Mentionez! scopul meu cu acest blog NU este nicidecum sa inmultesc referalii si nici sa-mi fac rating pe motor de cautare(care oricum daca tastati  cistigonline este pe prima pagina si fara accesari!)

Scopul meu este ca acei care sint interesati de a cauta joburi sa aiba la indemina site-ri testate de mine, de alti prieteni, sa ne impartasim experientele, sa ne dam unul altuia sfaturi. Sintem multi care cautam un venit in plus, de ce nu am face sa fim o comunitate unita si sa ne ajutam?  

Intrati pe blog si cautati-va jobul!Astept si propunerile voastre care stiti saituri care platesc,desigur sint convinsa ca investitii nu putem face foarte multi dintre noi,ne vom orienta spre saituri care nu cer plata.

SPUNETI-LE SI PRIETENILOR VOSTRI!!! VA VOR MULTUMI.Va doresc SUCCES!! 

              

Bine ati venit.